Un concert a tocar del cel a Solsona

Jo Jet i Maria Ribot tornen a pujar als terrats de Catalunya en una gira de deu concerts

per Redacció, Solsona, 10 de juliol de 2018 a les 21:59 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de juliol de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Per tercer any consecutiu, el duet de Manresa, Jo Jet i Maria Ribot, emprenen la Gira de Terrats 2018, que enguany té lloc des del juny i fins el 12 de juliol. Un format que ha esdevingut distintiu de Jo Jet i Maria Ribot i que enguany es va inaugurar el passat diumenge 17 de juny a Barcelona. La gira 2018 els ha portat a actuar a terrats de deu municipis de tot Catalunya: Barcelona, Manresa, Sant Joan de Mediona, Cornellà de Llobregat, Valls, Manlleu, Reus, Solsona, Girona i Argentona.
 

Aquest projecte únic de Jo Jet i Maria Ribot consisteix en actuar a terrats - o, en ocasions puntuals, horts i jardins - de particulars que han ofert casa seva per a una cita que combina el millor ambient amb l'atmosfera única que generen les cançons del duet. Durant la gira interpretaran les peces del seu segon disc "Lliure o descansar" i quatre cançons inèdites del mateix disc recopilades en un EP titulat "Mantra" que ha estat enregistrat per Jordi Casadesús al Konvent de Cal Rosal i mesclat i graponejat per Mau Boada a Ca la Cari.
 
En aquesta edició s'han rebut més de 30 candidatures de terrats de tot el territori català i, a una setmana de començar la gira, ja s'havien registrat més de 530 sol·licituds d'entrades per assistir a un dels concerts previstos. L'èxit del projecte evidencia la passió amb que el públic es pren la proposta.

A Solsona, un públic privilegiat ha pogut gaudir aquest dimarts a la tarda d'un concert en un terrat amb vistes privilegiades a la Catedral de Solsona i al Palau Episcopal. Ha estat una trentena de joves, que han xalat de l'experiència d'un concert a l'aire lliure i amb unes vistes impressionants.
 

Jo Jet i Maria Ribot porten tocant puntualment en terrats des de 2011, encara que no va ser fins l'estiu del 2016 quan es va dur a terme la primera gira de 6 concerts, que va aplegar un públic de 300 persones entre tots els concerts.

Foto: Ramon Estany


 

 

Participació