Policia Local

La Policia Local solsonina estrena el nou uniforme que reforça la imatge de Policia de Catalunya

per Redacció, Solsona, 10 de juliol de 2018 a les 14:09 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de juliol de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Aquesta setmana la Policia Local de Solsona ha estrenat el nou uniforme dissenyat pel Departament d’Interior l’any passat, que unifica la imatge dels cossos locals de tot Catalunya i avança cap a l’homogeneïtzació estètica compartida amb els Mossos d’Esquadra i que reforça el concepte de Policia de Catalunya.

El principal canvi es percep en el polo, que a més d’estrenar patró, passa a ser de color blau nit, i les espatlles o galoneres, de groc fluor d’alta visibilitat. De fet, el groc és un dels elements identificadors de la Policia Local, ja que en el cas dels Mossos les galoneres són de color vermell. Els pantalons, que s’adquiriran properament, seran molt similars als actuals, del mateix color que la part superior de l’uniforme, i la jaqueta, per a l’hivern, presentarà el mateix disseny. La nova gorra, que també es renovarà més endavant, té copa, visera i cinturó.

 

Participació