Solidaritat

La XXIIena fira de la solidaritat ha recaptat 3.000 €

per Redacció, Solsona, 9 de juliol de 2018 a les 15:08 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de juliol de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Moltes gràcies!!!!

Des de l’escola Arrels I volem donar les gràcies a tota la gent que ens ha ajudat a fer possible la XXII ena fira de la solidaritat, aquest any celebrada el diumenge  18 de març. La recaptació d’enguany ha estat de 3.000 € que s’han repartit en diferents projectes, una part dels diners, com ja és habitual, s’ha destinat a col·laborar en un projecte que es du a terme en una escola d’Haití que el gestiona la Companyia de Maria (FISC). Una segona part de la recaptació s’ha donat al Rebost solidari del Solsonés, i finalment, una tercera part s’ha entregat a Mans Unides  que destinarà els diners a un projecte de millora de l’atenció sanitària en una zona molt pobra de Mangochi, Malawi (Àfrica).
Esperem que el curs vinent podem tornar a celebrar plegats una nova edició de la nostra fira i seguir fent aquestes aportacions per aconseguir un món millor. Fins a la propera.

 

 

Participació