Ús de cookies
Nació Solsona utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies. Accepto
Notícia en PDF
Notícia en PDF

Els millors aliments (que no són gelats) per combatre la calor

Quins àpats són els millors aliats per superar l'onada de calor que dispararà els termòmetres fins a gairebé els 40ºC?

| Actualitzat el 09/07/2018 a les 09:32h
La Direcció General de Protecció Civil (DGPC) ha activat l'alerta per onada de calor fins dimarts a Ponent –principalment el Segrià i el Pla d'Urgell- i l'Alt Empordà. La calorada també afectarà amb menys intensitat la Terra Alta, la Ribera d'Ebre i el Priorat. Les previsions del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) apunten que la temperatura pot fregar o superar els 40ºC a Ponent en aquest inici de setmana i sobrepassar els 35ºC en nombrosos punts de les comarques d'interior.

L'estiu ha arribat amb contundència i, per tant, ara agafa encara més importància la necessitat d'una bona alimentació. Quins àpats són els millors aliats per superar l'onada de calor que dispararà els termòmetres fins a gairebé els 40ºC? Què és millor, menjar fred o calent? La resposta us sorprendrà. 

[playbuzz]
 
[/playbuzz]
Notícia en PDF
Notícia en PDF

FEU EL VOSTRE COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Predicció Solsona
divendres
15°C  31°C
dissabte
14°C  27°C
diumenge
12°C  23°C
Chakir El Homrani, el conseller de la diversitat que juga a rol
Chakir El Homrani/Adrià Costa

Chakir El Homrani, el conseller de la diversitat que juga a rol

El substitut de Dolors Bassa al Departament de Treball, Afers Socials i Famílies demana antendre la complexitat d'una societat plural, conformada per històries com la de la seva família, originària del Marroc

Grup Nació Digital
Des de maig de 1996
Editorial: SCG Aquitània SL
Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Amb la col·laboració de: