Solsona Patí Club

Lluïsa Sala, Yosra Chennoufi i Paula Ariza pugen al podi a la 2ª Volta del Trofeu Iniciació 2018

per Redacció, 2 de juliol de 2018 a les 22:37 |

 Durant el mes de maig s’han realitzat les segones voltes del Trofeu Iniciació i el Solsona Patí Club ha estat en un altíssim nivell aconseguint tres podis i molt bons resultats.

El 5 i 6 de maig a Pont de Suert hi va participar en Marc Ruiz al nivell Iniciació D2 quedant en 13 posició. A la categoria Iniciació A1 hi va participar Irina Lara quedant en 7 posició. Al nivell Certificat 1 hi va participar Berta Carrasco quedant en 10 posició.

Els dies 12 i 13 de maig a la Seu d’Urgell hi va participar Yosra Chennoufi i Paula Ariza al nivell Iniciació C1, on la Yosra va acabar aconseguint proclamar-se campiona del seu nivell  i la Paula Ariza finalitza la competició com a sotscampiona del seu nivell.

Els dies 19 i 20 de maig a Torrente de Cinca la Lluïsa Sala es proclamava sotscampiona del nivell B2 i la Clàudia Traveset que va competir al mateix nivell va aconseguir situar-se en una 9 posició; al nivell B3 hi varem tenir a Laia Jounou que va finalitzar en 23 posició; al nivell Certificat 3 hi varem tenir a Marina Albets que va finalitzar en 8 posició.

Els patinadors del Solsona Patí Club han millorat el seu patinatge artístic aconseguint millorar la classificació de la primera volta amb molt bones sensacions de tots els tècnics.


Moltíssimes felicitats a tots!   
 
 

 

Participació