PRESENTACIÓ DE LLIBRE

Enric Bech presenta a Solsona un estudi sobre els castells de la Vansa i Tuixent

La biblioteca solsonina acull el proper dimecres 20 de juny a les 7 de la tarda la presentació d'un estudi sobre els castells de la Vansa i Tuixent i la importància del procés de feudalització en el seu origen

per Redacció, Solsona | 18 de juny de 2018 a les 13:16 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de juny de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

 

Es presenta a Solsona el llibre Els castells de la vall de la Vansa i Tuixent. Transformacions socials a l'alta edat mitjana. És un estudi d'Enric Bech sobre els castells de la zona centrat especialment en les primeres fortificacions. A través d'una anàlisi acurada de la història de la vall de la Vansa i Tuixent, s'explica l'evolució de les fortificacions d'aquest territori de l'antic comtat d'Urgell i les transformacions socials que en van permetre la seva construcció.

Participaran a l'acte el propi autor i Marcel·lí Pascual, d'Edicions Salòria. Enrich Bech (Barcelona, 1948) és llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona i un apassionat de la història. La presentació del seu treball a Solsona és coorganitzada per Edicions Salòria i la Biblioteca Carles Morató.

 

Participació