1 de 10

Consulteu a quins municipis del Solsonès podreu gaudir del «Liceu a la fresca»

per Redacció, Solsona | 15 de juny de 2018 a les 09:35 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de juny de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
 
Aquest dissabte molts ciutadans podran viure en directe i a l'aire lliure la retransmissió de Manon Lescaut, una de les òperes més populars de G. Puccini, que es representarà al Gran Teatre del Liceu. La iniciativa Liceu a la fresca, que s’organitza simultàniament a 266 municipis de Catalunya, a més d’altres ciutats dels Països Catalans, l’Estat espanyol i Portugal, serà a les deu de la nit i l’entrada és gratuïta.


Castellar de la Ribera

Plaça de Sant Pere de Castellar de la Ribera 
La Coma i la Pedra

Ajuntament
Riner

​Carrer Fosc, Su
 Solsona
Plaça de St. Joan


Aquesta retransmissió en directe, que a Catalunya es podrà seguir a través de TVC, està pensada per apropar el gènere a aquella gent poc habituada a gaudir d’un espectacle d’aquest tipus i acostar-lo a tothom. De fet, l’organització preveu que més de 100.000 persones vegin Manon Lescaut a 300 escenaris diferents. 
És un muntatge ambientat en el context de la immigració de principi del segle XX amb l’italià Davide Livermore com a director d’escena i escenògraf i sota la direcció musical d’Emmanuel Villaume. Hi actuaran les sopranos Liudmyla Monastyrska i Maria Pia Piscitelli, els tenors Gregory Kunde, Jorde de León i Rafael Dávila i l’Orquestra i el Cor del Liceu. 

 

Participació