Literatura

Joan Armengol i Josep Hueso guanyen els Premis del VI Concurs de Relats Breus per a la Gent Gran

Guardonats una poesia sobre fets quotidians i un text transgressor

per Redacció, Solsona | 15 de juny de 2018 a les 08:52 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de juny de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Josep Hueso rebent el premi de la categoria prosa Foto: Ramon Estany


La Sala Gòtica del Consell Comarcal del Solsonès va acollir, aquest dimarts, l’acte de lliurament dels premis del Concurs de Relats Breus per a la Gent Gran, concedits pel Consell i per l’Arxiu Comarcal  del Solsonès.


El concurs de relats d’enguany, al qual han concorregut més d’una dotzena de treballs, ha obligat a fer un sobreesforç per part del jurat degut a la qualitat de les obres presentades, segons ha reconegut la mateixa consellera d’acció social del Consell Comarcal, Sílvia Solé.

Pel què fa a les obres presentades, els guanyadors han estat Joan Armengol per l'obra Escates de frisança, en l’apartat de poesia, i Josep Hueso, en l’apartat de prosa per La meva amiga Maria.

Joan Armengol, rebent el premi en la categoria de poesia Foto: Ramon Estany


Joan Armengol va indicar que l’obra premiada s’ha inspirat en els fets quotidians del dia a dia. Josep Hueso, per la seva banda, va reconèixer que el seu relat és transgressor i que va dirigit a un públic adult.

Tant des del Consell Comarcal del Solsonès com des de l’Arxiu Comarcal del Solsonès es va agrair la participació i es va animar als assistents a concórrer en una propera edició.

 

Participació