El Rebost solidari del Solsonès necessita llet

Actualment no hi ha prou existències per cobrir les necessitats de llet de les famílies

per Redacció, Solsona, 14 de juny de 2018 a les 15:45 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de juny de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
 
 
Creu Roja El Solsonès, l’entitat que gestiona els aliments envasats dins del Rebost solidari del Solsonès, fa una crida a la població per tal de recollir llet. 

Amb l’estoc actual no es poden cobrir les necessitats de les gairebé 30 famílies que reben aliments de forma quinzenal, la majoria d’aquestes amb menors d’edat al seu càrrec.
El magatzem d’aliments s’abasteix d’aliments procedents de la Unió Europea, d’iniciatives com el Gran Recapte, i de les donacions que fan particulars, entitats i empreses durant tot l’any, ja sigui directament a Creu Roja o a través de les caixes que hi ha als supermercats i botigues de Solsona.
De forma habitual es van emmagatzemant els productes que es van rebent i es van distribuint durant tot l’any. Amb la llet però, és més complicat, ja que la data de caducitat és molt curta i no es pot emmagatzemar durant gaire temps. Per això en determinades èpoques, el banc d’aliments es troba en aquesta situació i fa crides per demanar la col·laboració de tothom.  
Qui vulgui fer donacions ho pot fer a Creu Roja El Solsonès (Ctra. de Manresa, Km 50 de Solsona) o a través dels punts de recollida habituals, dipositant-la a les caixes ubicades als següents establiments: Cal Baldomero, Cal Coll, Ca La Dora, Ca la Carme Gras, Gasolinera Setelsis, Bon Àrea, Caprabo, Condis, Llobet i Spar. 

 
Gràcies per la vostra col·laboració.

 

Participació