Serveis

L'ajuntament tallarà temporalment l’aigua al sector de la Cissa de Solsona aquest divendres al matí

La interrupció en el subministrament es deu a la renovació de la xarxa al carrer d’Ensija

per Redacció, Solsona, 14 de juny de 2018 a les 15:33 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de juny de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El servei municipal d’aigua de Solsona informa d’un tall en el subministrament aquest divendres de nou del matí a dues de la tarda a tot el sector de la Cissa-Creu de Sant Joan. La interrupció es deu a la renovació de la canalització en el tram inferior del carrer d’Ensija, corresponent a la primera fase d’urbanització del vial. Aquests treballs de demà també obligaran a tallar aquesta part de carrer al trànsit durant el mateix horari.

Puntualment, durant uns trenta minuts entre les nou i les deu del matí, demà és possible que subministrament d’aigua s’interrompi també els carrers de Puig Sobirà, l’Estivella i Serra Seca.
La urbanització del tram inferior del carrer d’Ensija, comprès entre els carrers del Pedraforca i la Serra del Verd, no és imminent, ja que prèviament cal aprovar-ne el projecte d’urbanització, en el qual estan treballant els serveis tècnics municipals, i l’expedient de contribucions especials. Amb tot, s’ha considerat oportú avançar-ne una primera fase. Mentrestant, de forma provisional, els propers dies s’arranjarà el carrer amb un tractament de reg asfàltic.

 

Arxivat a:
Economia, Cissa, ajuntament, aigua
Participació