Festa de final de curs al Centre de Formació de Persones Adultes del Solsonès

per Redacció, Solsona, 13 de juny de 2018 a les 16:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de juny de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Amb motiu de l'acabament de curs, el Centre de Formació de Persones Adultes del Solsonès va du a terme la festa de final de curs, el passat dimarts dia 12 de juny.  A les quatre de la tarda, a la sala Francesca de Llobera, del Consell Comarcal del Solsonès, vam inaugurar la festa.

Els protagonistes d’aquesta foren els alumnes, que són, també, l’essència de l’escola. Un alumne d’Anglès 1 i COMPETIC inicial , el Francesc Cercós, va anar presentant els diferents actes, amb la seva alegria i bona manera de fer.

Ell mateix i el Ramon Pérez, alumne de COMPETIC inicial, ens van oferir una petita representació teatral on van fer riure a tot el públic assistent.

Tot seguit, la Leo Manau, alumna d’Anglès 2, i l’Encarna Tarifa van cantar unes peces musicals, animant molt la festa.
Una part essencial de l’acte fou el lliurament de diplomes a tot l’alumnat que finalitza algun ensenyament. El diploma també fou elaborat per l’alumnat del centre, en concret de COMPETIC 3 i aquest curs fou escollit el de l’Eva Riart, a la qual se li lliurà un petit obsequi.

A continuació es va projectar un muntatge fotogràfic que és un recull de l’alumnat a les classes, les diferents sortides i activitats que s’organitzen al llarg del curs i que tothom pot tenir de record.
Tot seguit, al pati gòtic, hi va haver un berenar de cloenda. Un espai on alumnat i professorat es va retrobar i va passar una estona agradable.

El Centre de Formació de Persones Adultes del Solsonès agraeix a tot l’alumnat la seva assistència i participació. També agraeix la col·laboració del Consell Comarcal del Solsonès. I, a tots plegats, recordar que:
Podeu fer la preinscripció als nostres cursos del 18 al 26 de juny. Per a més informació podeu venir al centre o telefonar al 973481366.
Són cursos gratuïts i adreçats a majors de 18 anys.
I ja per acabar només ens manca desitjar-vos un molt bon estiu!
 

 

 

Participació