CAMINADA

Organitzen una caminada al Pla de les Bruixes, a Lladurs

Diumenge 17 de juny de 9:30 a 11:00

per Redacció, Solsona, 13 de juny de 2018 a les 09:21 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de juny de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

 "Creences i costums màgics de la nit de Sant Joan" al pla de les Bruixes

Aprofitant l'exposició sobre bruixeria a les terres de Lleida i Pirineu que acull el Museu Diocesà i Comarcal, diumenge vinent, 17 de juny, s'organitza una caminada al pla de les Bruixes, a Lladurs.
El Museu Diocesà i Comarcal proposa una passejada des de l'aparcament del Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya fins al pla de les Bruixes, a Lladurs, per descobrir els secrets de la nit de Sant Joan i aprendre els usos màgics de les plantes silvestres que formen part del costumari popular català. Guiarà l'activitat Júlia Carreras, filòloga i membre fundadora del Gremi de l'Art, grup per la recerca de la bruixeria al territori. 

Aquesta activitat té una durada d'1,30 h, aproximadament, i comença a 2/4 de 10 del matí. És gratuïta, però cal fer-ne la inscripció prèvia, trucant al Museu, al 973 48 21 01, o bé enviant-hi un correu electrònic a [email protected].

 

Participació