Patinatge

Júlia Bin Melsió i Ares Capdevila a Mollerussa

Dues patinadores de la categoria infantil del C.P. Solsonès participen al Trofeu Ciutat de Mollerussa. En tots els casos, obtenen uns molt bons resultats

per Ramon Estany, 12 de juny de 2018 a les 16:06 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de juny de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Ares Capdevila i Júlia Bin Melsió al Trofeu Ciutat de Mollerussa


El passat dissabte, dia 2 de juny, al pavelló poliesportiu Onze de Setembre de Mollerussa, va tenir lloc una nova edició del Trofeu Ciutat de Mollerussa, un dels tres (Lleida, Solsona i Mollerussa) que conformen el Trofeu Federació. En aquest cas, van participar-hi del C.P. Solsonès, dues  patinadores de la categoria infantil: Júlia Bin Melsió i Ares Capdevila.

Al matí, va tenir lloc la competició amb l’exercici del programa curt i obligatori. En aquest treball, les dues patinadores van presentar una coreografia molt bonica, amb un estil i performance molt ben cuidat. Van poder mostrar la dificultat obligada amb una bona resolució. Així doncs, es presentava un bon panorama de cara a la tarda.
Després de dinar, a la tarda, va continuar la competició a nivell de programa lliure i llarg. En aquest cas, les dues patinadores van mostrar tot el que saben fer i van lluir uns programes molt dignes. Finalment, la classificació final va quedar de la següent manera: Júlia Bin Melsió sisè lloc i Ares Capdevila divuitena posició.
Per tant, felicitem a la Júlia i a l’Ares per haver participat en aquest trofeu i haver-ho fet tan bé. Moltes gràcies i a seguir treballant de valent!

 

Participació