Patinatge

El C.P. Solsonès aconsegueix tres títols al Trofeu d’Andorra La Vella

Núria Vila i Ariadna Mulet es fan amb l’argent de les categories D1 i D2, mentre que el grup xou aconsegueix el seu primer podi amb la coreografia que porta per títol Les nostres arrels

per Redacció, 12 de juny de 2018 a les 15:59 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de juny de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Les nostres arrels del C.P. Solsonès_bronze al Trofeu d'Andorra La Vella


El passat dissabte, dia 9 de juny, al pavelló comunal d’Andorra La Vella, va tenir lloc una nova edició del Trofeu d’Andorra La Vella, campionat que cada any organitza el club de patinatge amfitrió. Aquest any, per primera vegada, a part de la competició en modalitat individual, el C.P. Solsonès, hi va participar també, en la modalitat de grups xou.

Oriol Vilana_Núria Vila_Montse Bajona_Ariadna Mulet_Elna Montaner_Mireia Vila_Ares Sánchez i Paula Pineda del C.P. Solsonès


Al matí, va tenir lloc la competició de les categories d’iniciació. Pel que fa als patinadors/es del C.P. Solsonès, van ser vuit, els encarregats de defensar el seu programa. Dins la categoria Mini, hi van participar: Mireia Vila, Montse Bajona i Oriol Vilana. Pel que fa a la categoria D2, van ser: Núria Vila i Ares Sánchez. I, dins la categoria D1: Ariadna Mulet, Paula Pineda i Elna Montaner.
Tots i totes elles ho van fer d’allò  més bé. Van quedar en les següent posicions: Mireia Vila 4a., Montse Bajona 5a. i Oriol Vilana 7è.; Núria Vila 2a., i per tant, argent i subcampiona, i Ares Sánchez 8a.; Ariadna Mulet 2a., i per tant, argent i subcampiona, Paula Pineda 8a. i Elna Montaner 9a.

Júlia Bin Melsió_cat. Infantil


Després de dinar, a la tarda, va continuar la competició a nivell de xous i categories, en aquest cas, la categoria infantil, defensada en el cas del nostre club, per la patinadora Júlia Bin Melsió.
Cal destacar el fet que per primera vegada, el grup xou del C.P. Solsonès es presenta en aquesta competició, i que a més a més, ho fa aconseguint un podi i, per tant, el seu primer títol. Després d’una bonica actuació i posada a pista del xou que porta per títol Les nostres arrels, i malgrat haver comès alguns errors, el conjunt del grup solsoní van aconseguir el tercer lloc de la classificació final.

Iris Capdevila_Andreu González_Sandra Colell_Sira Capdevila_Laura Solanellas_Sheila Lara i Núria Closa_Xou C.P. Solsonès


Seguidament, la competició va seguir amb l’actuació de Júlia Bin Melsió dins la categoria infantil. La Júlia va presentar un programa lliure molt ben patinat, amb una bonica música i un muntatge molt genuí. Així doncs, després de poder executar un treball molt acurat, amb una bona resolució dels integratius, va aconseguir el quart lloc de la classificació final.
Felicitem, doncs, a totes i tots els nostres patinadors, i molt especialment a l’Ariadna, la Núria de la modalitat individual, i a la Iris, l’Andreu, la Sandra, la Sira, la Laura, la Sheila i la Núria, de la modalitat de xou.

Núria Vila_argent D2 al Trofeu d'Andorra La Vella

Ariadna Mulet_argent D1 al Trofeu d'Andorra La Vella

 

Participació