Fotoreportatge

La comunitat islàmica de Solsona entaula 200 persones al primer sopar comunitari

per Ramon Estany, Solsona, 10 de juny de 2018 a les 10:20 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de juny de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Foto: Ramon Estany


Aquest dissabte 9 de juny, la comunitat islàmica de Solsona ha organitzat per primer cop un Iftar, un sopar comunitari al carrer, en el qual hi ha convidat els veïns de Solsona, musulmans i no musulmans.

​L'acte, que ha aplegat unes 200 persones, s'ha iniciat a les 9 del vespre. Els assistents han entrat a la mesquita on han seguit les pregàries vespertines, que han donat pas al sopar comunitari, en dues grans taules parades al carrer. Els comensals han pogut degustar  la harira, una sopa típica de la gastronomia àrab, i altres plats, com la Chebakia, el Batbut, dàtils i altres delícies ensucrades.
​Entre els assistents convidats al sopar, hi havia l'alcalde de Solsona, el rector de la parròquia de Solsona, representants d'entitats socials de la ciutat, personal dels serveis socials municipals i comarcals i veïns del mateix barri on s'ubica la mesquita. Durant el sopar, el president de la comunitat islàmica de Solsona,  Khalid Baghal​, ha explicat alguns dels principis i valors  característics de la religió musulmana i en concret del Ramadà.

Foto: Ramon Estany

Foto: Ramon Estany

Foto: Ramon Estany

Foto: Ramon Estany

Foto: Ramon Estany

Foto: Ramon Estany

Foto: Ramon Estany

 

Participació