El Cambrils es proclama campió de la Lliga Comarcal de Futbol Sala

A falta d’una setmana per la finalització, la competició que organitza el Consell Comarcal del Solsonès ja té un campió matemàtic

per Redacció, Solsonès, 6 de juny de 2018 a les 15:42 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de juny de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L’equip campió de la Lliga Comarcal de Futbol Sala 2017-2018 el formen els jugadors Marc Sala, Joan Obiols, Marc Serena, Miquel Vilar, Jordi Sabata, Lluis Vilaseca, Xavier Obiols, Jordi Divins, Bernat Alet, Jordi Armengol, Jesús Cases, Marc Barbens i Albert Reig.


Quan s’han disputat 31 de les 32 jornades de la 28 edició de la Lliga Comarcal de Futbol Sala, el Cambrils, un equip que feia uns anys que no competia a nivell comarcal, ja és matemàticament el campió de la lliga 2017 – 2018.

El Cambrils s’ha imposat finalment a l’equip del DSF Ferreters Guixers, amb el qual ha tingut un frec a frec fins a les darreres jornades, obtenint 28 victòries, 2 empats i 1 derrota.
A falta de la darrera jornada, l’equip del Cambrils es proclamà campió amb 86 punts, seguit del DSF Ferreters Guixers amb 80 punts, de l’Olius amb 69 i del Castellar de la Ribera amb 67 punts.
Pel què fa als registres anotadors que més destaquen del campionat, l’equip del Guixers és el que obté unes xifres més altes de tot el campionat amb 219 gols a favor, mentre que l’equip situat en primera posició n’ha anotat 178. Pel què fa a l’equip menys golejat, el Cambrils ha rebut, fins a la darrera jornada disputada, la xifra de 45 gols.
En quan als registres personals, destaca com a màxim anotador del campionat, el jugador del DSF Guixers, David Serra amb 88 gols, seguit del jugador del Castellar de la Ribera, Àlex Mas amb 32 gols i del jugador del Cambrils Bernat Alet amb 31 gols. Pel què fa al màxim realitzador de la competició, David Serra supera els màxims realitzadors històrics de la competició fins a dia d’avui (David Espuga 82 gols i Toni Font 81 gols) i es converteix en el jugador que en més ocasions ha estat el màxim golejador de la Lliga amb un total de 4.

A punt per les 12 hores de Futbol Sala Comarcal
Per tal de tancar la competició comarcal de futbol sala, el dissabte 16 de juny es celebrarà la vintena edició de les 12 hores comarcals, a les instal·lacions esportives municipals de Solsona.

 

Participació