Joan Solé (El Solvi), s'acomiada del CF Solsona i FBSA

per Redacció, Solsona, 5 de juny de 2018 a les 15:53 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de juny de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Bones a tots

Com ja sabeu aquesta és la meva última temporada al CF Solsona i amb FBSA, i abans de marxar voldria adreçar-vos unes paraules de record i agraïment a tots vosaltres, amb els que he tingut el goig de treballar i compartir tants bons moments.
Fa vuit anys que sóc a la junta directiva, quatre d’aquests en la vicepresidència i dos de president. Abans, durant 20 anys havia estat ajudant en tot el que de mi es podia requerir: col.laborant amb les «botis» de la fira, patrocinat, ajudant a fer equips, organitzant tornejos de futbol amb equips com el Barça, Totenham, Bibao, Esporting de Gijón, Atlètico de Madrid, Villareal, Espanyol, Lleida, Sevilla, Damm; tots de la categoria cadets A. Tinguem en compte que durant 4 anys en tot Catalunya només se’n feien dos de tornejos anuals d’aquesta categoria, entre ells el que vàrem celebrar a Solsona.
Han estat anys dels que he gaudit molt, especialment per les amistats que he tingut ocasió de fer al món del futbol, com la del president de la FCF Andreu Subies, la del vicepresident Jordi Teres, així com la d’altres directors esportius de clubs participants als tornejos que vaig organitzar, amb alguns dels quals encara mantinc contacte. No puc evitar emocionar-me per aquests records.
Han estat anys de problemes amb els patrocinadors a causa de la crisi econòmica, de problemes amb la política... però entre tots ho hem anat tirant tot endavant. He fet coses ben fetes, però de ben segur que també algunes de malament. Sols puc dir-vos que totes les he fet amb el cor, perquè m’estimo el futbol de Solsona.

Un dels temes més delicats que he hagut d’afrontar en aquests anys ha estat el de la fusió dels dos clubs. He estat un dels «caps grossos» i, vaig apostar molt fort perquè creia en la bondat de la idea i en la bondat del projecte, tan per al club, com per als jugadors i jugadores. Sé que vaig crear enemistat amb algú per tot això i em sap greu, però estic ben segur que d’aquí a uns anys (espero que no gaires) veure’m que la fusió ha estat un èxit.
Ara tenim un gran club i som l’enveja de molts altres. De fet només ens poden superar alguns  clubs com el Manresa, el Gimnàstic o el Lleida...
Tots els que ara teniu nens o nenes jugant, quan aquests creixin i juguin en els equips grans de Solsona comprovareu si han valgut la pena els esforços d’aquests anys. El meu fill Joan des dels 4 anyets que jugava al futbol, i quan va pujar al sènior A del Solsona em va fer molt content, més diria, em va emocionar perquè, encara que no l’hi ho vaig dir mai, aquest era un dels meus somnis.
Deixo enrere reunions i reunions amb: jugadors que volien plegar, jugadors desmotivats, entrenadors emprenyats,xerrades amb pares, etc. He fet molts cafès amb gent per escoltar problemes de tot tipus, tractant d’ajudar.
Resten també enrere moltes reunions amb la junta, «SUPER JUNTA», una junta molt treballadora i compromesa. Hem compartit plegats tantes hores que ens han fet sentir com una petita família. Recordo quan organitzarem el concert on actuà la Raiz. Quin èxit!. Vàig demanar l’ajut de voluntaris i varen presentar-se 60 persones.

Per cert que parlant de juntes vull fer menció de la del president Isidre Angrill. No havia vist mai una junta tan pencaire!
En el capítol dels records i agraïments voldria tindre-vos a tots ben presents començant per l’Angel i el Robert de la FCF de Lleida, així com per l’Esteve i el Pau de la FCF del Bages.

Vull nomenar també dos representants de futbolistes amics meus el Joan Domenech i el Armando  Gallego ,coneixen tots els futbolistes de Catalunya, hem parlat hores de futbol amb ells.
A l’Ajuntament de Solsona sempre he tingut les portes obertes, és quelcom que he d’agrair al David, alcalde i amic, així com a l’amic Salvi, al Lluís Xavier i el Xandri tinc que agrair-los tot el que han fet per nosaltres i que espero que continuaran fent.
Vull també fer esment del recolzament rebut del Consell Comarcal, tant per part del Joan Solà com de Josep Mª Casafont i la Sara Alarcón.
A la Diputació de Lleida he trobat sempre una excel.lent disposició a escoltar al meus «rotlles». He d’agrair-ho al President Sr Joan Reñe així com el sr Fo, la senyoreta Anna Gil i la Noemí, d’esports.
No puc deixar d’anomenar la forta aposta del «presi» pel camp de gespa artificial, a la que va dedicat tantes hores per aconseguir que fos una realitat. No oblido el sopar que li dec per l’aposta que vàrem fer.
A la junta de la Montse, del Joan Puig, i del Josep Puig he d’agrair que em deixessin organitzar els tornejos de cadets.
Quant els Cordinadors: Albert, ha estat un plaer poder treballar amb tu aquests 8 anys i haver dedicat tantes hores a solucionar problemes amb jugadors, jugadores, pares, entrenadors,... Espero que t’hagi pogut servir d’ajuda.Sempre em quedarà el dubte de si s ha fet prou bé. (Escolta amb paciencia a tothom Albert.)

Àlex,un gran entrenador que viu pel futbol i una gran persona, una llàstima que aquest any ens deixis per fer coses noves. Que et vai molt bé,t´ho mereixes.
Parlant d’entrenadors, aquí si que vull fer una mica de reflexió. Per mi una de les feines més sacrificades, però al mateix temps més il.lusionant i vocacional, encara que en ocasions, i de manera injusta, poc valorada.Hores de paciència amb els nens,pares,cordinadors i junta.Personalment crec que entre tots heu fet el club més gran.Felicitats!
Els Delegats/es. Sou molt importants pel club i sobretot per ajudar els entrenadors que es troben més recolzats amb vosaltres.Delegats i entrenadors cal anar tots a la una, ja que será bàsic per el dia a dia del vostre equip.
En el capítol de records i agraïments he de dedicar especial atenció als pares. Vosaltres ens confieu els vostres fills i nosaltres tenim la gran responsabilitat d’engrescar les criatures per a que fent futbol ocupin part del seu temps en una activitat que els estimula a la superació, i a oblidar-se d’altre tipus de distraccions, que poden ser menys beneficioses p er a ells que l’esport. Gràcies per haver confiat en nosaltres tots aquests anys. Se, i ho lamento, que en alguna ocasió podem no haver-ho fet prou bé. És difícil de gestionar 300 jugadors i 600 pares. Tingueu però ben segur que tota la nostra tasca ha estat orientada al bé de nenes i nens, i és per això que us voldria demanar paciència i confiança amb les decisions de la junta, dels entrenadors i dels coordinadors.
A vosaltres, jugadors, us diré: passeu-ho bé jugant a futbol i amb els amics. No tot és guanyar, això si, heu de ser responsables i complidors. Em fa molta il.lusió que molts dels jugadors més petits, quan passen per davant de la meva botiga entren a saludar-me, tant es així que els treballadors em diuen «sembla que tinguis molts fills».
Sèniors A, B i femenins, encara que, alguna vegada m’heu fet enfadar estic molt content amb tots vosaltres, i us estic molt agraït pel compromís que sempre heu mantingut tots, tant els de Solsona com els de fora; tots feu gran aquest club.
Als Sènior A us he acompanyat durant 8 anys als partits de fora de casa. Ho he fet amb molt de gust i no m’he perdut més de 12 partits en aquests anys. Us encoratjo a continuar jugant bé i amb compromís per a què cada diumenge tingueu el cap ple d’aficionats, pares i nens del fubol base. Fa molt de goig veure 400 o 500 persones cada diumenge.
La idea del llampec blau per animar l’equip em sembla excel.lent. Un encert! Gràcies per acompanyar l’equip cada diumenge, sou una afició collonuda.Sou gent pacifica!!!

I si parlem de reptes, recordo que quan vàrem muntar el Sènior B em deien que no aguantaria més de dos anys, doncs ja en fa 7 d’allò i a més els tenim a 3ª catalana. A vosaltres, els Sènior B no he pogut venir tant a veure-us els partits, però sabeu que sempre heu pogut comptar amb mi pel que fes falta i heu pogut tenir el Manel i l’Ernest de la junta al nostre costat.
Quan al Sènior femení, estem tots entusiasmats amb el vostre compromís. Un Sènior femení al Solsona ens dona una molt bona imatge de club i es molt d’agrair l’actitud del Pere, el vostre delegat, quan està en tot. Guardo molt bon record de l’any que vàreu quedar les primeres de la lliga.

En aquests anys hem pogut fer fins a 3 equips de femenins,una cosa impensable aleshores i de la qual n´estic molt content
Vull donar les gràcies al Candi, El Miquel, el Coro, el David, el Ribi, el Camanyes, l’Albert, el Manel, el Jacint, l’Ivan, el Rixi, l’Ernest, el Bernat, l’Àlex, l’Angel i el Pere. A tots ells els agraeixo que facin els Sèniors més gran cada dia.

Candi, 4 anys molt macos superant tots els entrebancs;accident,lesions,....però crec que al final es va fer un bon equip.Parlant amb tu de futbol també ens ho vam passar molt bé!!
Trobo a faltar amb tristesa i dedico un record molt especial a tots aquells que ens han deixat: joves jugadors, socis... gent que no oblidarem mai.
Finalment vull fer una menció especial a la meva dona i els meus fills per tenir amb mi la paciència i comprensió que tant he necessitat per a afrontar tantes i tantes hores fora de casa i dedicades al club.
Bé, no voldria, però de segur que em deixo algú per recordar i alguna cosa per comentar.

Perdoneu-me si és així, perquè vull tenir-vos a tots presents i vull donar-vos des d’aquí les gràcies a tots per haver compartit amb mi tants bons moments, què no podré oblidar mai. Ha estat per a mi una gran sort haver pogut ser president i vicepresident d’aquest club. Sóc del Barça, però el club que porto al meu cor és el CF Solsona i FBSA.
Visca el Club de Futbol Solsona i el FBSA!
Visca la ciutat de Solsona!
Visca Catalunya!
I visca la botifarra i llonganissa! 

 

Arxivat a:
Esports, CF Solsona, Solvi
Participació