Premis per al treball de recerca de l'alumna de l'Institut Francesc Ribalta Marta Solà

per Redacció, Solsona, 4 de juny de 2018 a les 17:52 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de juny de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Marta Solà


Dimecres passat, 23 de maig, tingué lloc el lliurament de la 17a edició dels Premis Ramon Llull a treballs de recerca de batxillerat, que la Universitat Ramon Llull convoca amb l’objectiu de fomentar l’esperit de recerca, despertar vocacions per a l’estudi i la investigació i incentivar la tasca educativa que es porta a terme als centres escolars.


L’alumna Marta Solà i Planas va guanyar el premi de la categoria d’Humanitats pel seu treball “Bastint Sant Miquel de Riner”. La Marta explica:

«L'objectiu final del treball era reconstruir la capella de Sant Miquel, de la qual s'havien descobert els fonaments durant unes obres de canalització d'aigua. Així doncs, la feina dels arqueòlegs i la recerca tant a l'Arxiu Diocesà de Solsona com a partir de testimonis orals van ser les meves fonts d'informació.”

D’altra banda, Empresaris per al  Solsonès també va valorar magníficament el seu treball en el Concurs de treballs de recerca sobre el Solsonès, va lliurar-li el premi durant la Fira de Sant Isidre.

Ens alegrem molt per la Marta que hagi rebut aquests reconeixements pel seu excel·lent treball. Moltes felicitats!

 

Participació