Escola Setelsis

Presentació de «Junts recordem Setelsis»

per Redacció, Solsona | 31 de maig de 2018 a les 18:03 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 31 de maig de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

A punt de finalitzar el curs van veient la llum els actes i activitats que s'han organitzat per commemorar el  50è aniversari de l'escola Setelsis. Per la Fira de Sant Isidre assis​tíem a la inauguració de l'exposició​ "Setelsis 50 anys" que ha acollit un gran nombre de visitants, sobretot els dies de fira, però també els dissabtes i diumenges de sis a nou del vespre.

Aquesta setmana és el torn de presentar el llibre "Junts recordem Setelsis".  El 30 de maig hi haurà un acte per a la comunitat educativa i el dia 1 de juny, a les set de la tarda, a l'Auditori de la Sala Polivalent, es farà la presentació pública.
El llibre consisteix en una miscel·lània de records i imatges de mestres, alumnes i famílies. Els diferents apartats del llibre contenen des d'apunts històrics fins a records de diferents promocions que han crescut a Setelsis. L'obra finalitza amb una visió dels alumnes actuals que imaginen l'Escola d'aquí a 50 anys.


Profusament il·lustrat amb imatges escolars d'aquests 50 anys, el llibre compta amb el disseny gràfic de Nicola Roca, exalumne de l'escola, que ha aconseguit una obra acolorida i atractiva.
El llibre "Junts recordem Setelsis" es podrà adquirir al preu de 15 € a: Ofiset-Calipage, Jobis, Cal Pellicer i Cal Verdaguer.

Ja només restarà el gran acte de celebració del 16 de juny per cloure un aniversari que ens ha permès recordar, valorar i sentir-nos orgullosos de l'Escola Setelsis.

 

 

Participació