«Petits xefs», la primera activitat extraescolar de cuina a Solsona

Serà un taller per a l’alumnat de primària que durarà tot el curs

per Redacció, Solsona, 30 de maig de 2018 a les 16:08 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de maig de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El curs vinent l’alumnat de primària de Solsona tindrà una novetat per escollir entre l’oferta d’activitats extraescolars. Porta per títol “Petits xefs” i l’organitza la regidoria d’Educació a través del Pla Educatiu d’Entorn per ensenyar a elaborar plats fàcils, divertits i saludables. Es durà a terme els dijous d’un quart de sis a dos quarts de set de la tarda a la cuina del Casal Cívic Xavier Jounou i ara se n’obren les inscripcions a l’Ajuntament.
Aquesta activitat extraescolar s’adreça als nens i nenes de primer a sisè de primària. Començarà el 13 de setembre i finalitzarà el 20 de juny. La cooperativa Riuverd s’encarregarà de dinamitzar les sessions, en les quals es prepararan plats amb aliments de temporada i els nens i nenes aprendran quins aliments poden trobar a cada estació de l’any, així com receptes d’altres cultures.

Inscripcions fins al 31 de juliol
L’objectiu d’aquesta iniciativa, segons la regidoria d’Educació, és oferir una proposta fins ara inexistent per al públic infantil a la ciutat que, a més, està directament relacionada amb els hàbits saludables. Les places són limitades, ja que s’intentarà formar un grup d’una quinzena de persones. Les inscripcions es cursen fins al 31 de juliol al primer pis de la casa consistorial (amb la tècnica Sílvia Torralba). El preu trimestral de l’activitat és de 40 euros i inclou el material.

 

Arxivat a:
Societat, cuina, extraescolar
Participació