Pren possessió una nova plaça SAT al Consell Comarcal

L’ens comarcal completa, d’aquesta manera, la contractació dels efectius del Servei d’Assistència Tècnica als ajuntaments

per Redacció, Solsonès, 28 de maig de 2018 a les 13:11 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de maig de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

 


Avui dilluns ha pres possessió Meritxell Sorribes, la nova secretària interventora del Consell Comarcal del Solsonès, que prestarà suport als ajuntaments de la comarca. Amb aquesta contractació, el Consell Comarcal passa a disposar de quatre places que desenvolupen la tasca de secretari interventor als municipis de la comarca.


En l’acte de la presa de possessió, Sara Alarcón, presidenta del Consell Comarcal, s’ha mostrat molt satisfeta per haver completat aquest procés llargament reivindicat per tal de donar un millor servei als ajuntaments de la comarca. Amb aquest nou efectiu, es dona per finalitzat el procés de cobrir la plantilla de secretaris interventors que presten serveis als municipis.

El Servei d’Assistència Tècnica desenvolupa les tasques de secretaria, comprensiva de la fe pública i l'assessorament legal preceptiu, així com el control i fiscalització interna de la gestió econòmica, financera i pressupostaria, i les mateixes funcions de control i fiscalització interna per a comptabilitat, la tresoreria i la recaptació.


El Servei d'Assistència Tècnica als municipis presta el servei als municipis de Clariana de Cardener, Castellar de la Ribera, Guixers, Lladurs, Llobera, La Molsosa, Odèn, Navès, Pinell, Pinós i Riner. Es finança amb aportacions de la Diputació de Lleida, dels propis municipis i del Consell.

 

Arxivat a:
Municipis, SAT, ajuntaments
Participació