Amor en blanc i negre ofereix rialles i una bona estona al Teatre Comarcal

El nou grup de teatre solsoní Assaig a les 10 s'estrena amb èxit

per Ramon Estany , 15 de gener de 2012 a les 15:57 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de gener de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els actors saludant al final de l'obra Foto: Ramon Estany

El nou grup solsoní de teatre amateur Assaig a les 10 s'ha presentat aquest cap de setmana amb una divertida obra còmica, "Amor en Blanc i Negre", de Juli Mathias.
Amb actors poc vinculats al món del teatre, que esporàdicament han pujat algun cop a l'escenari, però amb ganes de passar-s'ho bé, el grup teatral dirigit per Xavier Novelles, que també té un paper a l'obra, ha repartit un bon grapat de rialles entre el públic que omplia el Teatre Comarcal de Solsona aquest dissabte al vespre. I per a qui encara no ha vist l'obra, encara té una oportunitat avui diumenge a les 6 de la tarda.


ARGUMENT DE: AMOR EN BLANC I NEGRE
 
Es tracta d'una peça còmica en dos actes. És una comèdia amb molta xispa i desenfadada, que juga, com és habitual en aquest típus d'obres, amb els embolics, les enredades i els malentesos que desemboquen en situacions divertides


El Raimon és un senyor de seixanta anys avorrit pel poc cas que li fa la seva dona, la Remei, que segons ell, és una dona freda. Per això, Raimon munta un piset per atendre senyoretes i senyores necessitades d'atenció masculina; i com a tapadera, hi posa al costat un estudi fotogràfic. En aquest piset hi treballa el Manel, un eixerit seductor que també vol contractar al Bernat, un exseminarista amic seu, molt tímid, que té una nóvia, la Loli, que també és amiga de la Remei, la dona d'en Raimon. a la qui recomana que visiti  aquest piset, ja que té molta requesta entre les dones. Al llarg de l'obra entren en escena la Carme, que s'ha acabat de casar amb el Roc, i que venen a fer-se un retrat del dia de la seva boda, però es confonen de porta. Per acabar d'embolicar la troca, la Maria, la nóvia "decent" del Manel, que també vol provar els serveis del piset.

Repartiment per ordre d'aparició
MANEL: Ivan Vila
BERNAT: David Porredón
REMEI: Montse Albacete
RAIMON: Xavier Novelles
LOLI: M. Àngels Casafont
CARME: Paloma Hernández
ROC: Esteve Sances
MARIA: Laura Mujal

Direcció: Xavier Novelles
Traspunt: Laura Mujal, Gabriel Vilaginés
Escenografia i decorats: Xavier Novelles, Esteve Sances, Gabriel Vilaginés
Maquillatge: Núria Pujol i Teresa Marmi
Il·luminació i equip de so: Òscar Izquierdo
Equip auxiliar: Irene i Glòria Besora, Kiko Montilla
Disseny gràfic: Grafkic.
 
Els embolics formen part de l'obra Foto: Ramon estany La Carme amb la Remei Foto: Ramon Estany Una de les escenes finals Foto: Ramon Estany

 

Participació