patinatge

Cinc podis del Solsona Patí Club al Trofeu Ciutat d’Igualada

El passat 6 de maig el Igualada Hoquei Club, secció de patinatge artístic, va organitzar el seu trofeo reunint a més de 120 patinadors vinguts d’arreu de Catalunya

per Redacció, Solsona, 16 de maig de 2018 a les 08:25 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de maig de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


Al nivell Iniciació B hi va participar la Lluïsa Sala i la Laia Jounou, on la Lluïsa va pujar merescudament damunt del podi com a sots campiona de la competició, i la Laia va aconseguir pujar fins al vuitè lloc.


Al nivell Iniciació C la Yosra Chennoufi va aconseguir brillar damunt del podi com a merescuda campiona del seu nivell.

Al nivell Iniciació D hi va competir en Marc Ruiz on va pujar a damunt del podi després del gran treball a pista aconseguint ser el sots campió del seu nivell.

Al nivell Iniciació E hi van participar patinadors molt novells en la competició on competien per primera vegada com la nostra patinadora Aurora Vicente, Blanca Campos i Nil Navarro. Aquest va ser el cas de Aurora que ho va fer d’allò més bé aconseguint ser la 5 classificada. La Blanca també va competir molt bé pujant fins la 8 posició. En Nil Navarro també es va superar aconseguint una boníssima 15 posició.

Al nivell Mini hi varen competir els patinadors més joves dins el nostre esport i de la nostra entitat hi vam tenir a Uxía Simon i a Amelia Campolongo. La Uxía va pujar fins al 5 lloc i la Amelia va ser la 10 classificada, on hem de destacar que aquestes patinadores eren al grup més novell on elles eren del grup de les més joves.


A Certificat hi va participar la Marina Albets que va aconseguir pujar damunt del podi com a sots campiona del seu nivell fent un programa molt equilibrat.

Ares Navarro va estar a la categoria Nacional Aleví on va brodar el seu programa aconseguint pujar damunt del podi com a tercera classificada en una competició amb multitud de participants i amb un bon nivell.

La Núria Navarro va competir a la categoria Nacional Infantil on va competir molt bé però no va aconseguir treure profit del seu brillant programa, tot i així va pujar fins a la 10 posició en un grup de patinadors molt nombrós i digne de campionats d’alt nivell.

Moltíssimes felicitats a tots i us animem a seguir el bon treball perquè els resultats es van superant competició rere competició!
 
 
 
 

 

 

Participació