Althaia organitza una exposició fotogràfica per visibilitzar la tasca que fan les infermeres

per Redacció, Manresa, 16 de maig de 2018 a les 07:53 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de maig de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

La Fundació Althaia ha creat una exposició fotogràfica titulada "365 dies cuidant" per visibilitzar la tasca que realitzen les infermeres durant cada dia de l'any. La mostra es trobarà al vestíbul de la Planta 0 de l'Hospital Sant Joan de Déu i es podrà veure fins al 27 del mateix mes 


L'exposició està formada per una quarantena de fotografies fetes per professionals d'infermeria. Les imatges copsen els valors de la professió, el respecte, la humanitat, la proximitat i l'acompanyament que dediquen les infermeres als pacients. 

La junta d'Infermeria d'Althaia ha organitzat aquesta mostra amb la col·laboració de Sant Andreu Salut, la Universitat de Manresa - Fundació Universitària del Bages i l'Institut Català de la Salut. L'exposició s'ha elaborat per celebrar el Dia Internacional de la Infermera, que va ser el 12 de maig, i per destacar la feina que fan al llarg de l'any els professionals de la institució. "365 dies cuidant" es tracta d'una mostra itinerant que es va començar a exposar a la UM-FUB del 9 al 12 de maig, i que estarà a l'Hospital de Sant Andreu del 28 de maig a l'1 de juny. 

Aquesta exposició és una nova mostra de l'aposta d'Althaia per introduir l'art a l'hospital i transformar els vestíbuls de Sant Joan de Déu en espais culturals. L'objectiu és oferir un entorn més amable als usuaris, familiars i treballadors de la institució.

 

Participació