L'Escola Setelsis inaugura una exposició sobre els seus 50 anys

per Redacció, Solsona, 15 de maig de 2018 a les 09:59 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de maig de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El divendres 11 de maig  a la tarda es va inaugurar l'exposició 50 anys de Setelsis. L'acte va ser concorregut i va reunir passat, present i futur en una tarda assolellada. Va obrir l'acte l'Eli Traveset, directora de l'escola, que va fer un recorregut per la història de Setelsis, els actes que se celebren per commemorar el cinquantenari i va anar donant pas als diferents ponents. Es van poder sentir anècdotes d'exalumnes, actualment pares i mares d'alumnes, que van recordar amb emoció alguns aspectes que han canviat des de la seva època d'estudiants fins a l'actualitat. Alguns alumnes actuals (el Joan, el Lleïr i l'Ixent) van llegir el text de l'himne del cinquantè aniversari. També hi va haver moments musicals  amb la interpretació de l'Elisenda, la Georgina i la Lídia. La intervenció de l'alcalde, David Rodríguez, i l'explicació del contingut de l'exposició van cloure l'acte que es va endolcir amb un piscolabis.
Durant la Fira, una gran quantitat d'alumnes, exalumnes, pares, mares i públic en general han visitat l'exposició que ha despertat emocions i records. Fins el 16 de juny, cada dissabte i diumenge, de 7 a 9 del vespre es podrà seguir visitant. Hi ha la possibilitat de fer-se una foto al photocall i penjar-la a instagram amb els hastags #50anysEscolaSetelsis  #joambEscolaSetelsis #jovaigestudiaralEscolaSetelsi
Els actes commemoratius continuaran ben aviat amb la presentació del llibre Junts recordem Setelsis que es farà en dos actes. El 30 de maig es farà la primera presentació a la comunitat educativa, a les 4h de la tarda i oberta a les famílies dels alumnes actuals. El divendres, 1 de juny, a les 7 de la tarda, a l'Auditori de la Sala Polivalent, es farà una presentació al públic en general.
El darrer acte serà el 16 de juny amb la festa de final de curs i un sopar d'aniversari on serà molt ben rebuda qualsevol persona vinculada amb Setelsis.
 

 

Participació