Cultura

La biblioteca de Solsona convoca el III Concurs de punts de llibre

És una prova per a l’alumnat de 5è i 6è de primària i se’n tanca el termini el 2 de juny

per Redacció, Solsona, 15 de maig de 2018 a les 16:36 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de maig de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L’any passat el treball guanyador va ser de Guiu Quevedo Ricart, de 10 anysUn dels elements que identifiquen més la lectura i les biblioteques són els punts de llibre. Per això, coincidint amb la commemoració del tercer aniversari de la Biblioteca Carles Morató, es convoca el Concurs de punts de llibre d’aquest equipament, que, precisament, també arriba a la tercera edició. És obert a l’alumnat de 5è i 6è de primària de la ciutat.

Les bases són pràcticament iguals que en les edicions anteriors, si bé canvien els cursos als quals s’adreça. L’objectiu de la convocatòria, organitzada per la regidoria de Cultura, a través de la biblioteca, amb la col·laboració del Pla Educatiu d’Entorn, és fomentar la creativitat en els infants i afavorir la seva relació amb l’equipament cultural.

Es tracta de presentar, fins al 2 de juny com a molt tard, un dibuix de temàtica i tècnica lliures sobre una cartolina de sis centímetres d’ample i vint-i-un d’alt, que a l’altra banda contingui una frase o un text molt breu que expliqui què li inspira a l’autor la biblioteca o què li agrada de les instal·lacions. En aquesta cara també s’hi ha de fer constar les dades de contacte.
El punt de llibre guanyador serà imprès i distribuït per la Biblioteca Carles Morató. La persona que en sigui l’autora també rebrà un val de 25 euros per bescanviar per material de dibuix. El jurat l’integraran representants de la biblioteca, el Pla Educatiu d’Entorn i la regidoria de Cultura, que valoraran l’originalitat del dibuix i la frase. El 6 de juny es comunicarà el veredicte i fins a final de mes s’exposaran totes les propostes presentades. L’any passat el treball guanyador va ser de Guiu Quevedo Ricart, de 10 anys.
Les bases d’aquest concurs es poden consultar als webs www.bibliotecasolsona.cat i  www.ajsolsona.cat (apartat “L’Ajuntament”, dins de “Concursos”).   

 

Arxivat a:
Cultura
Participació