Patinatge

El Solsona Patí Club al Trofeu Olot

El dia 15 d’abril a les terres gironines d’Olot, el Solsona Patí Club va estar convidat a participar al Trofeu Olot organitzat per l’entitat multi campiona del món.

per Redacció, Solsona, 16 de maig de 2018 a les 07:44 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de maig de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


Aquesta competició es va dur a terme en dues pistes simultànies amb més de tres-cents patinadors vinguts d’arreu de Catalunya i del Solsona Patí Club hi vàrem participar amb onze patinadors aconseguint uns brillants resultats basats en el nou sistema de puntuació on tots els grups i nivells varen ser amb més de 30 participants, incloent-hi les categories que també varen ser espectacularment d’alt nivell i multitudinàries.


Del nivell Iniciació D hi va participar en Marc Ruiz aconseguint situar-se en 10 posició.

Al nivell Iniciació C hi va participar Yosra Chennoufi i Paula Ariza, on la Yosra va aconseguir estar en la 7 posició i la Paula va situar-se en la posició 14.

Al nivell Iniciació B hi vàrem tenir a la Lluïsa Sala, la Claudia Traveset i la Laia Jounou, on la Lluïsa va ser la 8 classificada, la Clàudia es va situar en 11 lloc i la Laia va ser la 27 classificada.

Al nivell Iniciació A hi va competir la Irina Lara on després d’un bon programa es va situar en 15 posició.

Marina Albets va participar a Certificat i va ser la 13 classificada amb una molt bona actuació.
Berta Carrasco a la Categoria Certificat 1 va aconseguir la 17 plaça en una competició molt igualada entre tots els participants.
A la categoria Nacional Aleví hi vàrem tenir a Ares Navarro on després de la seva primera competició de la temporada va aconseguir fregar el podi situant-se en 4 posició.
A la categoria Nacional Infantil hi va competir la Núria Navarro que també encetava temporada competitiva aconseguint fer un bon programa i pujant fins a la 5 posició.

Va ser una competició llarga, estressant per anar de pista en pista amb la competició simultània i on el nostre equip tècnic va aconseguir lligar perfectament bé els entrenaments, escalfaments i competicions de tots els patinadors.

Moltíssimes felicitats a tots ells i a seguir treballant per a millorar classificacions en les properes competicions i assolir tots els objectius marcats en aquesta temporada.

 

Participació