Caminada

La Caminada Popular de Solsona compleix 25 edicions

Diumenge, 20 de maig

per Redacció, Solsona, 14 de maig de 2018 a les 08:10 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de maig de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Cartell de la primera caminada popular de Solsona


El diumenge 20 de maig tindrà lloc la 25a caminada popular de Solsona. La sortida serà de 8 a 2/4 de 9 del matí a la plaça del Camp. Constarà d’un recorregut curt de 10.5 km i  un de llarg de 17,5 km i per 4t any consecutiu es farà un Concurs d’Instagram.

​Hem consultat l'arxiu del Centre Excursionista del Solsonès per veure alguna informació de la primera caminada popular, de l'any 1994.
El preu de l'inscripció eren 500 pessetes pels socis i 600 pessetes pels no socis, i ja s'obsequiava amb un record als participants.
Com a regal enguany donarem un llibre on hi trobarem totes les caminades fetes, si podrà veure  el cartell, la descripció del recorrregut, mapa i dades de participació i els tracs dels recorreguts estaran penjats a la web del centre per descarregar tothom qui vulgui.

La primera caminada de Solsona va coïncidir amb 400 anys de ciutat de Solsona, enguany que és la 25a caminada seguida sense cap any d' interrupció recuperem el mateix recorregut que fa 25 anys,(Solsona,Castellvell, Masnou, Pallarès de Baix, Font de sant Ferran, la Borda, pont de l'Afrau,Solsona) 17.5 km


De la primera caminada no tenim mes dades que la quantitat de participants 119.
 

 

Arxivat a:
Esports, caminada
Participació