Treball

El Consell del Solsonès ofereix pràctiques universitàries remunerades a l’estiu

Es busca un estudiant que hagi cursant un mínim del 50% d’una carrera universitària

per Redacció, Solsona, 9 de maig de 2018 a les 17:01 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de maig de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El Consell Comarcal del Solsonès, a través de la convocatòria Pràcticum Odisseu Talent Jove als Territoris Rurals, busca un estudiant, preferiblement de carreres tècniques amb coneixements d’autocad, per a realitzar tasques a l’ens comarcal.


L'objectiu del programa és incentivar l’estada de joves universitaris en pràctiques a les empreses rurals, per tal de promoure la competitivitat empresarial, així com el retorn i l’establiment d’aquests joves a les zones rurals.

El perfil de les pràctiques és d’estudiants matriculats en estudis oficials de grau o màster d’una universitat del sistema universitari de Catalunya i, en el cas de grau, que hagin superat un mínim del 50% dels crèdits de la titulació en el moment d’inici de les pràctiques.

La durada del contracte és de 300 hores, 2 mesos aproximadament a jornada complerta, amb una remuneració de 750 euros mensuals. Les pràctiques consistiran en donar suport als Serveis Tècnics de l’entitat i a l’àrea de comunicació amb la renovació de la pàgina web.

Els interessats que compleixin els requisits, es poden dirigir a l’àrea de garantia juvenil del Consell Comarcal del Solsonès abans del 15 de maig.

 

Participació