Fira de Sant Isidre

La Fira de Sant Isidre recupera la Mostra d’Art Jove

El Consell Comarcal del Solsonès recupera el certamen deu anys després i en serà la 5à edició

per Redacció, Solsonès, 9 de maig de 2018 a les 16:59 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de maig de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El Consell Comarcal del Solsonès, dins del marc de la Fira de Sant Isidre que es durà a terme aquest cap de setmana, recupera la Mostra d’Art Jove del Solsonès, fruit de la col·laboració entre Solsonès Fires i el Servei Comarcal de Joventut.

L’exposició col·lectiva d’enguany, que es podrà visitar del 12 al 31 de maig a la Biblioteca Carles Morató de Solsona, recull obres de 8 joves artistes del Solsonès: Manel Costa, Núria Ginestà, David Lama, Rut Medes, Pau Reig, Mireia Ribalta, Marc Santaeulària i Joan Serra. Els treballs exposats mostren un recorregut per diversos indrets del territori amb la finalitat de donar-los a conèixer.

La inauguració de la Mostra tindrà lloc el dissabte dia 12 de maig a les 11 del matí. En aquest acte els joves artistes duran a terme una retrospectiva de la seva obra per tal d’apropar-la al públic assistent.

El conseller comarcal de promoció econòmica i director de Solsonès Fires, Josep Caelles, ha volgut destacar la importància de potenciar el treball dels joves artistes de la comarca.

 

Participació