Escola Setelsis

50è Aniversari de Setelsis

A mesura que s'acosta el final de curs, van veient la llum els diferents actes que s'han preparat per celebrar el 50è aniversari de l'escola Setelsis.

per Redacció, Solsona, 8 de maig de 2018 a les 18:33 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de maig de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Coincidint amb la Fira de Sant Isidre, el divendres, dia 11 de maig, a les 7h de la tarda, a la Sala Polivalent, s'inaugurarà l'exposició que recull imatges i materials que ens permetran recordar l'activitat d'aquest mig segle d'ensenyament i aprenentatge.

Durant el cap de setmana de fira l'exposició podrà visitar-se cada matí de 12 a 2 i a la tarda de 6 a 8. Fins el 16 de juny, cada dissabte i cada diumenge també restarà oberta a les tardes.
Ben aviat es presentarà el  llibre "Junts recordem Setelsis". Es farà una primera presentació a l'escola el dia 30 de maig i el dia 1 de juny es mostrarà al públic en general a la Sala Polivalent, al costat de l'exposició.

El 16 de juny es clouran els actes d'aniversari amb la festa de final de curs que comprendrà una mostra del treball dels alumnes actuals i un sopar d'aniversari obert a totes les persones que d'una manera o altra han format part de Setelsis durant aquests 50 anys.
 

 

Arxivat a:
Societat, Setelsis
Participació