Últims dies per inscriure's a la Cursa i la Caminada Popular de Clariana

27 de maig de 2018

per Redacció, Clariana de Cardener, 2 de maig de 2018 a les 09:48 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de maig de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Traçat del recorregut de la Cursa/Caminada


Per quart any consecutiu s'organitza conjuntament la cursa i la caminada popular de Clariana de Cardener amb el suport dels seus patrocinadors. 

Les vistes són excel·lents. Es passa vora masies, camps i boscos típics del municipi. Prop del control 5 hi ha l’antiga església de Joval i el seu cementiri. 
La part més baixa de la cursa voreja el pantà de Sant Ponç, indret molt conegut per la gent de la comarca i amb unes vistes precioses. 

La sortida (9:00 am) i arribada de la cursa / caminada serà a la Zona Esportiva (Local Social) de Clariana de Cardener i té un traçat de 10km. 
El primer i últim tram (1km) és sobre asfalt i arriba fins el Control 1, i la resta (8km) per camí rural. 

A l'inici la pendent és descendent i suau. A la tornada (a partir de Control 7) és ascendent i pronunciat, però apte per a tots els nivells. Hi haurà com a mínim un punt d’avituallament. 

Sortida a les 9h
El trencant per accedir a la Zona Esportiva és al punt Quilomètric 74,4 de la Crta. C-55, pel camí de Casa Bajona, prop de les gasolineres tancades.
La zona d’aparcament serà prop del punt de sortida.

Inscripcions

CURSA POPULAR

Les inscripcions es poden fer anticipadament i presencialment fins el 25 de Maig al Ribera Esports o al Tandem de Solsona o bé des d'aquest enllaç:

El preu d’inscripció és de: 

ANTICIPADES​ - Les 100 primeres
XIP PROPI - 10 euros
XIP LLOGUER - 12 euros

ANTICIPADES​ - Fins el 25 de Maig
XIP PROPI - 13 euros
XIP LLOGUER - 15 euros

DIA CURSA
XIP PROPI - 20 euros
XIP LLOGUER - 20 euros

Es reserva només 30 places d’inscripció pel mateix dia de 8:00 a 8:40 del matí a la Zona Esportiva, amb un cost de 20 euros (xip inclòs).


​CAMINADA POPULAR

Les inscripcions es poden fer anticipadament i presencialment fins el 25 de Maig al Ribera Esports o al Tandem de Solsona o bé des d'aquest enllaç:

​Inscripció Caminada
El preu d’inscripció és de: 

​ANTICIPADES - 5 euros
DIA CAMINADA - 8 euros

 

Arxivat a:
Esports, caminada, cursa
Participació