Afectacions a la mobilitat per obres de pavimentació a dos camins del Vinyet

Es condiciona amb reg asfàltic l’enllaç de la C-451 amb l’estació depuradora i el vial d’aquest punt fins a Santa Llúcia

per Redacció , Solsona, 23 de juliol de 2018 a les 15:16 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de juliol de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Camí de Santa Llúcia


Dimecres i dijous d’aquesta setmana es pavimentarà amb reg asfàltic dos vials del Vinyet de Solsona, una intervenció que afectarà la mobilitat durant els dos dies d’obres previstos. Es tracta del camí de Cal Xacó, que enllaça la carretera C-451 amb l’estació depuradora, a la partida de Sant Bernat, i el que va d’aquest punt fins a la capella de Santa Llúcia, a la partida homònima.  


El camí de Cal Xacó té una longitud de 1.336 metres i el de Santa Llúcia, de 1.828 metres. Les obres d’ambdós vials s’executaran dimecres i dijous i comportaran talls temporals de la circulació. Tot i això, tret de moments puntuals, es permetrà l’accés a les cases de la zona.
Aquests treballs els executa Tarraco Empresa Constructora per un import de 6.579 euros i es finançaran a través d’un conveni entre l’Ajuntament i el Consell Comarcal del Solsonès amb una subvenció de la Diputació de Lleida.


 


 

 

Participació