Serveis Socials de l'ajuntament de Solsona es traslladen temporalment a Cal Manel

Les inscripcions a les activitats de la Setmana de la Gent Gran, a partir del 7 de maig, ja es cursaran a la nova ubicació

per Redacció, Solsona | 26 d'abril de 2018 a les 15:18 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 d'abril de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

A partir de dimecres vinent, dia 2 de maig, els baixos de l’edifici de Cal Manel (antiga Caixa Penedès) acolliran les dependències municipals dels Serveis Socials de Solsona. El trasllat serà temporal, amb una durada d’entre un i dos mesos, mentre durin les obres de substitució de l’ascensor de la casa consistorial, per qüestions d’accessibilitat, ja que els despatxos es troben a la segona planta.    

Dilluns les tècniques dels Serveis Socials començaran el trasllat dels equipaments informàtics i dimecres, de la resta d’elements d’oficina. Cal Manel es troba a pocs metres de l’Ajuntament, al número 17 del carrer del Castell. Les inscripcions a les activitats de la Setmana de la Gent Gran, que es duran a terme les setmanes del 7 i el 14 de maig, ja es cursaran en aquest nou espai.
La renovació de l’ascensor de l’ajuntament és una actuació necessària a causa de la seva antiguitat, que ha comportat avaries constants els darrers anys. La Junta de Govern Local del 29 de maig de l’any passat va aprovar adjudicar l’obra de substitució de la instal·lació per un import de 36.500 euros.   

 

Participació