La Comissió Cultural Canalda 1100 anys decideix no organitzar la Caminada d'enguany

per Redacció, Canalda, 20 d'abril de 2018 a les 08:13 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 d'abril de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Segons informa el butlletí informatiu de Canalda, Kanavita, entre els acords presos a l'assemblea anual de la Comissió Cultural Canalda 1100 anys celebrada aquest mes d'abril, s'ha pres   la decisió de no fer la caminada biennal aquest 2018.
Els motius principals que s'ha al·legat són que  actualment, la Comissió no disposa del local on es guardava tot el material necessari per a la caminada perquè "l'Entitat Municipal Descentralitzada de Canalda ens va fer fora de l’Escola de Canalda contra la nostra voluntat i ens va obligar a treure’n tot el material."

Aixímateix, "el material està escampat per vàries cases, es fa difícil el trasllat i tenir-ho tot apunt per al dia de la caminada ja que es necessita una sala àmplia per anar preparant els avituallaments amb antelació."
I finalment, pel "desinterès de les administracions per la caminada de Canalda, malgrat ser la segona més important de la comarca en nombre de participants." I subratllen que "eEn el cas de l’EMD de Canalda no només desinterès, rebuig."
També es va aprovar fer una caminada de protesta el diumenge abans de la Mercè. Aquesta caminada serà oberta a tothom, gratuïta i sense avituallaments. 
Aquest acord es comunicarà per escrit a les administracions i s'enviarà un e-mail als participants de les darreres caminades.

 

Arxivat a:
Esports, caminada, Canalda
Participació