Anna Nosàs, podi a la 1a. Volta Iniciació

Quatre patinadores del C.P. Solsonès participen a la tercera convocatòria de les Voltes d’Iniciació, en aquest cas, a Bellcaire d’Urgell. Anna Nosàs, aconsegueix podi i títol

per Redacció, 16 d'abril de 2018 a les 07:43 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 d'abril de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
 

Anna Nosàs, tercera classificada a Bellcaire

El passat cap de setmana, dissabte i diumenge 24 i 25 de març, va tenir lloc a Bellcaire d’Urgell, la tercera convocatòria de la 1a. Volta d’Iniciació; campionats provincials a nivell d’iniciació que s’organitzen a la Territorial de Lleida, i on hi prenen part els diferents clubs d’aquesta demarcació. Del C.P. Solsonès hi van participar 4 patinadores de les categories A, B i D.
En el cas del grup més menut, la categoria D, Aina Vilà i Leire Jiménez, van ser-ne les patinadores protagonistes. Totes dues, van saber defensar el seu programa, i fent un molt bon paper, van aconseguir uns  resultats molt satisfactoris. En el cas de la l’Aina Vilà, va aconseguir un merescut lloc número 17. Pel que fa a la Leire, va saber presentar el seu exercici amb gran correcció, i per aquest motiu, es va situar al lloc número 11 de la classificació final.

Pel que fa a la categoria B, l’esdeveniment va prosseguir. En aquest grup, la protagonista va ser la patinadora Anna Nosàs. L’Anna, que es presentava per primera vegada en aquesta categoria, va executar un magnífic programa, tan en salts com en cabrioles, i per això va aconseguir pujar al tercer lloc del podi, i fer-se amb el bronze a les mans i un títol per ella i pel club.
I l’última categoria protagonista va ser la del grup A, des d’on la patinadora Victòria Nosàs, va poder executar un notable exercici, amb gran dificultat, nova coreografia i muntatge. Va estar força encertada, i així doncs, va aconseguir el vuitè lloc final.
Va ser un cap de setmana molt complert. Moltes felicitats a totes les nostres patinadores, Aina, Leire i Victòria, i un agraïment especial per l’Anna, que va aconseguir un títol en aquesta competició.

D'esquerra a dreta, Leire Jiménez i Aina Vila, Anna Nosàs amb la copa a les mans i Victòria Nosàs


 

 

Arxivat a:
Esports, CP Solsones
Participació