Júlia Bin Melsió i Ares Capdevila participen al Trofeu Ciutat de Lleida

Dues de les patinadores de categoria del C.P. Solsonès participen al Trofeu Ciutat de Lleida i aconsegueixen uns resultats molt bons

per Redacció, 15 d'abril de 2018 a les 22:44 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 d'abril de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Júlia Bin Melsió i Ares Capdevila al Trofeu Ciutat de Lleida


El passat cap de setmana, 17 i 18 de març, al pavelló poliesportiu de La Bordeta de Lleida, va tenir lloc el trofeu anual que porta el nom de la capital del Segrià, i que és organitzat pel club Patins Bordeta. Aquest trofeu és un dels tres (Lleida, Mollerussa i Solsona) que configuren el Trofeu Federació i que, a final de temporada, recull els millors patinadors/es de la nostra Territorial. El nostre club va ser representat per dues de les patinadores del grup de categoria, Júlia Bin Melsió i, per primera vegada, Ares Capdevila.

Durant la jornada de diumenge, van transcórrer les competicions relacionades amb la categoria infantil, categoria en la qual es troben les nostres dues patinadores. Pel que fa a la Júlia, va oferir un programa obligatori molt bo, ben presentat i amb poquíssims errors. I en el cas de l’Ares, va poder executar un obligatori molt correcte, amb gran desimboltura i estil. Totes dues van deixar la porta oberta a qualsevol cosa de cara a la tarda, al programa lliure.
En aquest cas, les dues patinadores van poder realitzar uns lliures molt ben treballats, amb coreografies i música noves, i per tant, amb totes les oportunitats per endavant. Tanmateix, en el cas de la Júlia, va poder remuntar posicions i quedar-se al lloc número 6 de la classificació final. En el cas de l’Ares, que també va poder presentar un llarg molt ben realitzat, va sofrir una penalització que li va causar el retrocés en la classificació final, deixant-la al lloc número 19.
Tot i així, va ser una bonica competició, curulla d’experiències i bons moments. Moltes felicitats a la Júlia i a l’Ares, pel seu esforç i la seva dedicació. Esperem, de cara a nous reptes, aquestes patinadores puguin anar-se superant i ampliant els seus coneixements, dia rere, dia.

 

Arxivat a:
Esports, CP Solsonès
Participació