ASSOCIACIÓ DE FAMILIARS DE MALALTS D'ALZHEIMER I ALTRES DEMÈNCIES DEL BAGES, BERGUEDÀ I SOLSONÈS

Hem posat en marxa el taller de gimnàstica neuròbica

per Redacció, Solsona, 14 d'abril de 2018 a les 07:53 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 d'abril de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest mes de març, a l’Associació de Familiars de malalts d'Alzheimer i altres demències del Bages, Berguedà, Moianès i Solsonès hem començat les sessions de gimnàstica neuròbica amb un grup de 10 persones que estan aprenent a posar el seu cervell en forma.

Com ja us hem explicat en altres ocasions, la gimnàstica neuròbica consisteix a entrenar el nostre cervell per impedir que es faci vell abans d’hora. I per fer-ho només cal alterar l’ordre d’alguns moviments normals de la nostra rutina diària per tal d’alterar la nostra percepció sense haver de canviar aquesta rutina.


Els participants al primer taller de gimnàstica neuròbica es mostren molt satisfets dels resultats de les tècniques que estan treballant fins ara i aquesta bona acollida del taller ens fa preveure noves edicions properament. Així que, ja ho sabeu, si voleu mantenir les vostres neurones en forma participant al taller de gimnàstica neuròbica de l’AFABBS, només us heu de posar en contacte amb nosaltres per telèfon al 646 151 047 o al  93 877 26 50, per correu electrònic a [email protected] o passar pel nostre local de la plaça de Sant Roc, 1 baixos els dimarts de 4 a 6 de la tarda.

 

Participació