Escola Arrels

Easter Days

per Redacció, Solsona, 13 d'abril de 2018 a les 18:56 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 d'abril de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Com ja és tradició, a la nostra escola durant les vacances de Pasqua oferim l’activitat EASTER DAYS com a extraescolar complementària a l’aprenentatge de la llengua anglesa; l’objectiu d’aquesta és gaudir de les diferents activitats proposades a més de conèixer la tradició de la Pasqua anglesa.


Els més petits, vam jugar, cantar i ballar a partir de diferents cançons relacionades amb “l’Easter” per tal que poguessin conèixer les característiques més rellevants d’aquesta festa. La música i les danses són un bon recurs per tal que els infants puguin reconèixer diferents paraules i les puguin interioritzar a la vegada que estan gaudint d’una activitat lúdica com és cantar o ballar.  Cada dia vam fer una manualitat més plàstica per tal de desenvolupar la vessant més artística.
Els més grans, a més, també van realitzar activitats per poder practicar la parla anglesa, perdre la por a expressar-se en aquest idioma i treballar diferent vocabulari.
L’últim dia vam concloure l’EASTER DAYS gaudir tots plegats d’un joc típic “Easter egg hunt”, que consisteix en buscar ous de xocolata amagats per tot el pati.
D’aquesta manera vam concloure tres dies d’activitats, jocs i bons moments!

 

Participació