Orfeó Nova Solsona i Cobla Juvenil Ciutat de Solsona vesteixen d’aniversari els X Premis DRAC

En la seva desena edició, el certamen solsoní, renova la seva imatge, amplia el ventall amb una nova categoria de curtmetratges i surt al carrer en una matinal de poesia, narrativa i cinema pel nucli antic.

per Redacció, Solsona, 11 d'abril de 2018 a les 16:31 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 d'abril de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
 
 
Divendres 13 d’abril Òmnium Cultural del Solsonès posa a la venda les entrades per a la Xa edició dels Premis DRAC. Una edició de celebració, una edició d’aniversari d’un certament plenament consolidat en el panorama cultural del nostre país i que es renova per a encarar els reptes futurs.

 
Són moltes les novetats d’enguany: nova imatge, nova web, més presència a les xarxes socials... però les dues més significatives són la incorporació d’una categoria de curtmetratges i la sortida al carrer dels DRAC. El mateix dissabte 21 d’abril, a partir de les 11 de matí i fins a les 2 del migdia, en tres indrets del nucli antic de Solsona, es podrà fer un tast dels treballs finalistes de les tres categories (poesia, prosa i curtmetratges).   

Torre de les Hores (C/ Castell, 14), Víctor Pérez i Uriol Gilibets recitaran els poemes finalistes, a les 11:00, 12:00 i 13:00
 

Sala de les Homilies de la biblioteca Carles Morató (Plaça Ramon Llumà), es podran llegir els treballs finalistes de prosa, de les 11:00 a les 13:00.
 
Sala Gris (C/ Sant Miquel, 9), es projectaran els curtmetratges finalistes, a les 11:30. 12:30 i 13:30.
 
La intenció és que tothom pugui gaudir dels Premis DRACS, passejant pel casc antic de Solsona, de tal manera que durant el matí sigui possible l’assistència a les tres categories.
 
Pel que fa a la gala de lliurament, el mateix dissabte 21 d’abril, a les 9 del vespre, al Teatre Comarcal de Solsona, també tindrà un aire profundament solsoní, ja que, a banda de l’habitual presència d’artistes locals en la primera part actuarà el Jove Ballet Solsoní, i la cloenda comptarà amb dues entitats musicals amb denominació d'origen solsonina per al concert Orfeó Nova Solsona i Cobla Juvenil Ciutat de Solsona: Concert dels X Premis DRAC. Tot plegat, augura una festa d’aniversari espectacular.

La compra anticipada d’entrades es podrà fer a l’Oficina de Turisme del Solsonès, a la Ctra. Bassella, n. 1 (Baixos del Palau Llobera), a partir del divendres 13 d’abril, i una hora abans a les taquilles del teatre, el dissabte 21 d’abril. Els preus són els següents:  15 € entrada general i 12 € reduïda (socis d’Òmnium, menors de 12 anys i jubilats)..  
 
Per més informació solsones@omnium.cat o a la web  www.premisdrac.cat.
 
 

 

Participació