Presentació del conte «Amic meu!» a la Biblioteca de Solsona

Dissabte, 14 d'abril a les 6 de la tarda

per Redacció, Solsona, 8 d'abril de 2018 a les 07:35 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 d'abril de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Els darrers temps, i degut a la cruesa de la crisi dels refugiats, el SOM (Solsonès Obert al Món) ha endegat diferents activitats per a donar a conèixer aquesta realitat, sensibilitzar la població i recollir fons per a la ONG StopMareMortum.

El dissabte 14 d'abril, a les 6h de la tarda, a la Biblioteca Carles Morató, es farà la presentació del conte Amic meu!, elaborat per nens i nenes del camp de refugiats de Cherso (Grècia) juntament amb voluntaris i voluntàries de l'associació Open Cultural Center (OCC). L'acte tindrà la presència d'un dels voluntaris de l'associació, que ha estat desenvolupant projectes  educatius i culturals amb persones refugiades de Síria en ciutats i camps de refugiats o desplaçats de Grècia. 
Aquesta activitat és oberta a tot el públic, i d'una manera especial als infants i joves. Dins de la mateixa campanya estan previstes diverses xerrades a centres educatius solsonins. Es tracta del programa educatiu Escola Refugi, de difusió i sensibilització, nascut arran del conte Amic meu!.

 

Participació