Els treballadors del Consell Comarcal desbrossen camins i netegen cunetes a diversos municipis

Durant el mes de març un equip ha estat treballant als municipis de Clariana de Cardener, Llobera, La Molsosa i Pinós

per Redacció , Solsonès, 17 d'abril de 2018 a les 13:09 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 d'abril de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

 

 
Els treballadors contractats pel Consell Comarcal del Solsonès mitjançant el programa de Treball i Formació finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Servicio Público de Empleo Estatal i el Fons Social Europeu, continuen desenvolupant tasques en diversos punts de la comarca del Solsonès, a petició dels ajuntaments.

El mes passat ha estat, concretament, al municipi de Pinós on els treballadors han portat a terme feines de desbrossada de camins i neteja de cunetes a través d’un conveni de col·laboració entre Consell i ajuntament.


Els treballs que realitzen s’executen observant les prescripcions bàsiques de prevenció de riscos laborals, que en el cas del treball amb desbrossadora implica l’ús de l’Equip de Protecció Individual, la senyalització dels treballs i el treball en equips de dues persones, entre d’altres.

Accions formatives


Durant el mes de març van començar dues accions formatives. La primera està destinada a millorar les competències del personal administratiu contractat amb aquest programa, amb la realització d’un mòdul de Certificat de Professionalitat de 120 h de durada, de Reproducció i Arxiu. Aquesta acció formativa té lloc a l’escola Arrels Secundària.

També va començar la formació pels operaris polivalents. El curs, anomenat “Planificació i gestió del manteniment d’espais públics”, inclou la formació en ús i manteniment de desbrossadores, paleteria i priorització de tasques de manteniment d’espais públics, entre d’altres.

 

Arxivat a:
Economia, ocupació, camins
Participació