Els Serveis d’Intervenció Socioeducativa de les comarques de Lleida es troben a Solsona

El Solsonès lidera la primera trobada de professionals que treballen en aquest servei

per Redacció , Solsona, 29 de març de 2018 a les 13:07 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de març de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L’edifici de Cal Porrer va acollir, la setmana passada, la primera trobada dels professionals dels Serveis d’Intervenció Socioeducativa de la demarcació lleidatana.


La trobada, que va reunir més d’una vintena de professionals, va servir per compartir experiències, eines de treball, preocupacions i inquietuds d’aquests. Així mateix, també es va posar un punt de partida per a la creació d'un grup de treball d’àmbit provincial que es reunirà periòdicament per continuar treballant i millorant la qualitat dels serveis.

Gran participació als Jocs Gegants


Aquest dilluns a la tarda es va programar una nova sessió de Jocs Gegants a Solsona, dimarts a Sant Llorenç de Morunys i dimecres, novament, a Solsona, activitat en relació als jocs tradicionals que va tenir una notable acceptació.

La consellera comarcal d’acció social, igualtat i joventut, Sílvia Solé, ha volgut destacar la important tasca que desenvolupa aquest servei així com els seus professionals, consistent en atenció a infants i adolescents i a les seves famílies afavorint el seu desenvolupament personal la integració social així com l’adquisició d’aprenentatges. En època de vacances el SIS obra el servei a tots els infants del Solsonès.

 

Participació