Comerç

La gimcana de llengua «No val a badar!» arriba a la 6a edició

per Redacció, Solsona | 23 de març de 2018 a les 08:02 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de març de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El dilluns dia 26 de març comença una nova edició del joc de llengua “No val a badar!” que organitzen la Unió de Botiguers i Comerciants de Solsona i el Servei Comarcal de Català del Solsonès. El repte d’aquesta edició és associar 118 paraules, exposades en els establiments col·laboradors, amb indicacions sobre pesos, mides i mesures.

La participació en aquest concurs, que és oberta a públic de totes les edats, convida a conèixer més el comerç solsoní i a jugar amb la llengua. En les bases del concurs cada casella (de les 118 que hi ha) té dues definicions possibles; cal triar quina és la que per significat o relació de sinonímia té a veure amb la paraula que li correspon al cartell (sense oblidar que en les definicions preval la temàtica de pesos, mides i mesures!).Tenint a mà un diccionari general de la llengua catalana o fent ús del cercador de consultes lingüístiques Optimot, aquest repte és molt senzill.
Per fer més àgil el concurs, no s’han de segellar les butlletes als establiments i s’hi ha introduït una numeració que facilita l’associació de cada cartell amb les opcions de resposta de la butlleta.

Les butlletes i les bases es poden recollir a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (Ajuntament de Solsona), Oficina de Turisme del Solsonès (Consell Comarcal del Solsonès) i a www.solsonacomercial.com a partir del dilluns 26 de març.

Aquest concurs es tancarà el dijous 26 d’abril. Us animem a participar-hi!

 

Arxivat a:
Economia, UBIC, llengua, gimcana
Participació