S’amplia la validesa de la targeta de transport multiviatge entre Solsona i Barcelona amb el mateix preu

A partir de l’1 de febrer el títol, que es pot aconseguir a l’Ajuntament, es convertirà en T-10/120

per Redacció, 4 de gener de 2012 a les 13:31 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de gener de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’OAC municipal és un dels punts de venda d’aquest títol Foto: Aj. Solsona

A partir de l’1 de febrer, la targeta multiviatge per desplaçar-se en bus entre el Solsonès i Barcelona ampliarà la validesa fins a 120 dies. Això significa que els usuaris disposaran del doble de temps per fer deu viatges pel mateix preu, que és de 70 euros. Ho ha comunicat a l’Ajuntament de Solsona, que és un punt de venda del títol, la Direcció General de Transports i Mobilitat de la Generalitat. 
 
Aquest abonament, implantat pel Departament de Territori i Sostenibilitat al Solsonès i al Berguedà des de l’estiu, suposa un estalvi del 50 per cent respecte el preu del bitllet senzill dels viatges en bus, i representa un pas previ a la integració tarifària d’aquestes dues comarques. A l’Oficina d’Atenció Ciutadana del consistori solsoní la targeta es ven des de l’octubre i fins ara se n’ha dispensat una desena. Els usuaris han de deixar un dipòsit de dos euros i fer la càrrega i la recàrrega a bord del propi vehicle. 
 
Congelació de la tarifa 
 
La Direcció General de Transports i Mobilitat ha notificat al consistori que, malgrat l’augment dels costos d’explotació dels serveis, no s’aplicarà a aquest títol multiviatge l’increment de tarifes aprovat amb caràcter general en els serveis de transport públic i, per tant, se’n congelarà el preu.  

 

Participació