Ús de cookies
Nació Solsona utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies. Accepto
Notícia en PDF
Notícia en PDF

Tasta Territori arriba al restaurant del Miracle mostrant el sabors de pagès del Solsonès

El Santuari del Miracle oferirà, el pròxim diumenge 18 de març, un menú elaborat amb producte autòcton del Solsonès al preu de 15 euros. La iniciativa s’emmarca en la campanya de promoció de la producció agroalimentària de Territori de Masies, anomenada “Tasta Territori”.

, El Miracle | Actualitzat el 14/03/2018 a les 11:18h


La proposta gastronòmica del Miracle per ser aparador dels aliments de pagès de la zona contempla un variat d’embotits locals seguit d’un primer plat amb escudella de carn d’olla o bé canelons de rostit. Com a segon plat, hi ha possibilitat d’escollir botifarra feta a casa amb porc del Solsonès amb mongetes i cansalda, o bé conill d’Ardèvol a la brasa amb patates rosses. I de postres, també tot del territori: o bé iogurt del mateix Miracle amb llet d’ovella, o bé mató de llet de cabra casolà. El preu, reduït en motiu del citat projecte promocional, és de 15 euros (beguda a part). Les places són limitades i cal reservar enviant correu a [email protected] o bé trucnt al 937012730.

Tasta Territori aterrarà de nou als fogons d’un restaurant del Solsonès el pròxim diumenge, 25 de març, amb un menú de migdia al Restaurant-Càmping El Solsonès.

Tasta/Fes Territori és un projecte impulsat per l’Associació Territori de Masies. Amb voluntat de donar un nou impuls a la pagesia local que treballa amb criteris de sostenibilitat i benestar animal, inclou un seguit d’accions amb l’objectiu, explicar el el territori de la gent que hi viu i en viu, amb les seves múltiples expressions. Culminarà amb la presentació d’una guia de recursos locals. Compta amb el suport del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, per mitjà del programa “circuits curts” i s’emmarca dins el projecte ACTUA, cofinançat per la Secretaria d’Acció Comunitària. Compta també amb el suport del Patronat de Turisme del Solsonès, de l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona (per mitjà del programa Producte d’Aquí) i de l’Escola Agrària del Solsonès.
 
Notícia en PDF
Notícia en PDF

FEU EL VOSTRE COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Predicció Solsona
dimecres
6°C  18°C
dijous
6°C  18°C
divendres
16°C  29°C
Chakir El Homrani, el conseller de la diversitat que juga a rol
Chakir El Homrani/Adrià Costa

Chakir El Homrani, el conseller de la diversitat que juga a rol

El substitut de Dolors Bassa al Departament de Treball, Afers Socials i Famílies demana antendre la complexitat d'una societat plural, conformada per històries com la de la seva família, originària del Marroc

Grup Nació Digital
Des de maig de 1996
Editorial: SCG Aquitània SL
Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Amb la col·laboració de: