Escola Setelsis

Mirem cap al futur.. ..i ens agrada recordar el passat

El diumenge dia 18, l'escola Setelsis fa la jornada de Portes Obertes, d'11 a 2/4 de 2 del matí.

per Escola Setelsis, Solsona, 14 de març de 2018 a les 10:25 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de març de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Durant aquesta franja horària,  els futurs alumnes podran veure com són les classes, els jocs i   les propostes engrescadores que s'ofereixen. Els pares i mares es podran informar dels trets més importants del projecte educatiu i parlar amb mestres i famílies  que els podran assessorar i resoldre els dubtes que es puguin plantejar...

Els nens i nenes que actualment són al centre podran passejar i ensenyar a les seves famílies els treballs que fan i els llocs que els acullen durant tantes hores de la seva vida.
Enguany l'escola Setelsis fa 50 anys i també pot ser un bon moment per recordar temps passats. Si algun exalumne vol observar els canvis que hi ha hagut, també serà molt benvingut.
A totes les persones que tenen o han tingut relació amb l'escola al llarg d'aquests 50 anys de vida els fem una proposta: si us ve de gust, trieu una foto actual o del vostre pas pel centre i la porteu el dia 18 a l'escola. Farem un gran collage d'imatges de les persones que hem escrit aquests 50 anys de vida de Setelsis. Important!
​N​o porteu  fotos originals, ja que es quedaran enganxades al collage.

El dia 18, passat​, ​present i futur es donaran la mà passejant per Setelsis.
 

 

Participació