Curses de Muntanya

El Circuit de l’Obaga acollirà la primera cursa de Nordic Walking del 2018

per Redacció, Tiurana, 14 de març de 2018 a les 09:59 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de març de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

 


Tiurana, 13 de març – Tiurana es convertirà en la primera parada pels amants de la marxa nòrdica competitiva. Enguany, el Circuit de l’Obaga ha anunciat la incorporació d’aquesta nova modalitat, que pretén donar resposta a una pràctica que cada vegada guanya més adeptes.

La Marxa Nòrdica (o Nordic Walking) és una activitat que es pot practicar per desenvolupar la forma física, la relaxació o l’exploració personal, com a activitat social, com a complement d’un procés de rehabilitació, per perdre pes, per gaudir o també com a esport competitiu.
A fi de proporcionar una estructura coherent i fonament per l’esport competitiu, INWA ha establert un marc normatiu que regula la seva pràctica i que s’aplica a totes les curses de marxa nòrdica a través de la presència d’àrbitres.
La cursa de Nordic Walking de Tiurana es realitzarà en una pista circular d’un km de recorregut, i els participants hauran de realitzar 10 voltes sobre la mateixa. Un equip d’àrbitres s’encarregaran de verificar el compliment de la normativa per part dels walkers. Les inscripcions es poden realitzar a través d’aquest enllaç
I per aquells que volen gaudir de la marxa nòrdica o descobrir les seves virtuts, la cursa també preveu una modalitat no competitiva guiada i dirigida per monitors titulats. Tots els interessats poden realitzar la seva inscripció a través del següent enllaç.

 

Participació