Solidaritat

Donació de 571 euros per al rebost solidari procedents de la Fira del Tió

David Rodríguez i Josep Caelles entreguen aquest import a Ramon Padullés, president de Càritas Arxiprestal

per Redacció, Solsona, 13 de març de 2018 a les 10:55 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de març de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

 L’alcalde de Solsona, David Rodríguez, i el director de Solsonès Fires, Josep Caelles, han formalitzat recentment la donació de 571 euros procedents de la darrera Fira del Tió al Rebost Solidari del Solsonès. Ambdós els han lliurat a Ramon Padullés, president de Càritas Arxiprestal Solsona-Morunys, gestora dels productes frescos del Rebost, un dels projectes del Pla d’emergència social.  


Aquest import correspon als diners recaptats en la venda de tions i bastons en el decurs de la darrera edició de la Fira del Tió, celebrada el més de desembre a Solsona. Aquests articles van estar a la venda el mateix dia de la fira a la plaça Major i, posteriorment, a l’Oficina de Turisme del Solsonès. Josep Caelles ha explicat que visitants de fora de la comarca es van desplaçar a Solsona per adquirir el tradicional tió.

L’organització i Càritas Arxiprestal coincideixen a mostrar-se satisfets de la recaptació obtinguda, tenint en compte que el preu dels tions era d’uns 30 euros i el dels bastons, 1 euro per unitat. Ramon Padullés ha agraït la finalitat benèfica d’aquesta acció.

 

Participació