Solsona Patí Club

Berta Carrasco i Sara Gil donen el tret de sortida al Trofeu iniciació 2018

El passat diumenge 4 de març, a la ciutat de Les Borges Blanques, es va donar l’inici del Trofeu Iniciació 2018.

per Solsona Patí Club, Solsona, 12 de març de 2018 a les 15:41 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de març de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El Solsona Patí Club hi va estar representat per Berta Carrasco i Sara Gil, ambdues al nivell de Certificat 1 (nivell més elevat de les categories d’Iniciació).


Aquesta temporada és realment complicada per a tots els patinadors d’arreu de Catalunya a nivell d’Iniciació perquè s’han aplicat uns nous reglaments que han fet modificar tots els programes tècnics amb un elevat nivell coreogràfic molt difícil d’assolir en pocs mesos pels nostres patinador.

Per aquest motiu aquesta competició va estar plena de tensió pels nostres patinadors per estrenar nou programa, nous elements tècnics i nous elements coreogràfics introduits dins dels programes en aquestes últimes setmanes. Cal destacar que la nostra entitat és una gran privilegiada per estar portant a terme un treball coreogràfic i de domini dels patins desde fa més de dues temporades tot i que no tots els patinadors ho poden assolir tant ràpidament com voldrien.

Les nostres patinadores van estar amb un bon nivell i porten una bona progressió demostrant que tenen un gran ventall de possibilitats durant aquesta temporada.

Finalment la Berta Carrasco va finalitzar en 9 posició i la Sara Gil va finalitzar en 12 posició, demostrant que poden estar molt més amunt en la propera competició.


Moltissimes felicitats Berta i Sara!

 

Participació